Uitleg over het Altrient product

Dit kun je verwachten:

✅ Bestel direct bij de officiële Belgische leverancier

✅ Gratis verzending Altrient C & volgen met track & trace

✅ Niet-goed-geld-terug garantie


Dit maakt Altrient C zo bijzonder

Vitamine C is een wateroplosbare vitamine en daarom lastig voor het lichaam om het goed en voldoende op te nemen. Bij gewone vitamine C supplementen, zoals poeders, tabletten of pillen, verlaat 80% tot 90% van het product het lichaam werkeloos. “Teveel vitamine C plas je weer uit!”, roepen mensen daarom vaak. Bij Altrient C is dat anders. LivOn maakte de Altrient C niet wateroplosbaar, maar vetoplosbaar. Dat heeft een groot effect op de manier waarop het product wordt opgenomen.

Bij Altrient zit de vitamine C verpakt in microscopisch kleine vetbolletjes. Deze vetbolletjes (liposomen) beschermen de vitamine C en geven het een veilige passage door de maag, naar de dunne darm, alwaar het voor bijna 100% wordt opgenomen. Deze kleine vetbolletjes zijn gemaakt van een lichaamseigen stof. Dat is een vettig materiaal dat gelijk is aan het materiaal waaruit onze celwanden bestaan.

Nadat Altrient C snel is opgenomen door de slijmvliezen en de dunne darm komt het bij onze lichaamscellen aan. Omdat het materiaal van de liposomen gelijk is aan het materiaal van onze celwand, smelten die twee als het ware samen en geven de liposomen de vitamine C moeiteloos af IN de cellen, daar waar het nodig is.

Omdat zowel de liposomen als onze celwanden vettig zijn, kun je dit vergelijken met 2 druppels olie die direct samensmelten tot 1 druppel op het moment dat ze elkaar raken. Als je dit mechanisme voor je ziet, snap je ook meteen wat het probleem is van de wateroplosbare vorm van vitamine C. Water en een vettige celwand smelten niet gemakkelijk samen. De celwanden hebben wél receptoren voor het opnemen van wateroplosbare stoffen, maar zodra die receptor bezet is gaat de rest van de vitamine C er werkeloos langs.

Liposomale Altrient vitamine C wordt door z’n vettige omhulling dus vele malen beter opgenomen dan gewone vitamine C tabletten, capsules of poeders.

Zorgt mede voor een goede weerstand

De liposomen in Livon Vitamine C fungeren als een soort ‘schoenlepel’ en leveren de werkzame stof van Altrient C razendsnel in je cellen af. Deze voordelen van Liposomale vitamine C zorgen mede voor een goede weerstand wanneer je lichaam dat nodig heeft, zoals in een periode van kou en verminderd daglicht in de winter. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van je immuunsysteem.


Wist je dat Altrient C ook een beauty product is (61% verbetering)

Vitamine C verhoogt de aanmaak van collageen. Vitamine C verhoogt de aanmaak van collageen. Collageen is een lichaamseigen bouwstof en een belangrijk eiwit en daardoor essentieel voor een stevige en soepele huid. Collageen komt van het Griekse woordt κολλώ (kolla) en betekent dan ook samenbinden of lijmen. Recent klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat Altrient C de elasticiteit van de huid met wel 61% kan verbeteren en fijne lijntjes en rimpels kan verminderen. Het is daarmee dus ook nog eens een beauty product. Dit onafhankelijk dubbelblind placebo gecontroleerd onderzoek aan Princeton Consumer Research Ltd. UK Onderzoek werd uitgevoerd met 3 sachets per dag gedurende 16 weken. Dit onderzoek is bij on op te vragen.

Hoeveel Vitamine C moet ik slikken?

Met een aanbevolen dosering van 1 à 2 sachets per dag bereik je de beste resultaten. Neem Altrient C op een lege maag in en wacht 15 minuten met je eten bij ontbijt, lunch of diner. Het kan ook zijn dat je arts een andere dosering Liposomale C heeft voorgeschreven. Houd je dan aan het recept van je dokter. Mensen met een heel gevoelig maag-darm traject kunnen de Altrient C ook combineren met een lichte maaltijd.

Altrient C Liposomale Vitamine C is een voedingssupplement

Altrient C is een voedingssupplement en dien je te nemen naast een evenwichtige voeding. Natuurlijke vitamine C haal je uit voeding zoals bijvoorbeeld kiwi, sinaasappel of paprika. Voor een boost van vitamine C die echt effect heeft op je weerstand en herstel, moet je echter een vitamine C supplement slikken zoals Altrient C. Het speciale productieproces van Altrient C Liposomale Vitamine C duurt minimaal 4 maanden. Het is een delicaat proces dat door meerdere controle rondes gaat en onafhankelijke laboratorium tests moet doorstaan voordat het wordt vrijgegeven voor consumptie. Veel andere liposomale vitamine merken gebruiken hitte of chemische processen tijdens hun productieproces. Livon doet dat niet en gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten en processen voor het verkrijgen van hun liposomale formule. Een algemeen vitamine C supplement zoals een tablet of capsule, wordt heel eenvoudig gemaakt van natriumascorbaat. Voor de liposomale versie is dit proces veel bewerkelijker. Daarom is de kwaliteit van dit supplement ook zo goed. Het is het beste vitamine c supplement in liposomale vorm.

Laat een reactie achter